Hoe iNSnet uw duurzame marktontwikkeling kan ondersteunen

iNSnet hanteert een integrale werkwijze om nieuwe duurzame marktsegmenten te ontwikkelen, bestaande duurzame propositie te optimaliseren of nieuwe producten in de markt te zetten. Tegelijkertijd (of desgewenst afzonderlijk) meten we de duurzame prestaties van organisaties en maken deze transparant aan de hand van de Common Value Matrix, zoals deze door commonizers is ontwikkeld op basis van de uitgangspunten die Christian Felber formuleerde rond de Common Good economie. We introduceren daarmee een nieuw businessmodel voor het creëren en meten van waarde.

Onze kennis van en ervaring met het duurzame werkveld zorgen er voor dat onze aanpak bijzonder geschikt is voor organisaties die reeds actief zijn in duurzaamheid en zoeken naar versterking van hun duurzame propositie.

 

Aanpak

Onze aanpak bestaat uit de volgende componenten:

  • analyseren en beschrijven van de propositie in overtuigende termen en beelden die aansluiten bij de behoeften van toekomstige afnemers en die bijdragen aan meervoudige maatschappelijke waarden;
  • meten en zichtbaar maken van de duurzaamheidsprestaties en -vorderingen van de organisatie;
  • creëren van een ‘informatiewolk’ via directe persbenadering gericht op social, online en andere media;
  • volledige ondersteuning van de communicatie via Duurzaamnieuws.nl, gericht op de harde kern van duurzame ondernemers en consumenten;
  • directe koppeling met onze bestaande netwerkpartners voor een optimale synergie tussen relevante netwerken.

 

Samengevat: wij stellen tientallen jaren ervaring in marketing, communicatie en duurzaamheid beschikbaar voor geselecteerde aanbieders van producten en diensten die een concrete bijdrage aan de duurzame transitie leveren.

Bent u op zoek naar meer inzicht in uw duurzaamheidsprestaties en mogelijkheden om deze te verbeteren ? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek!